Predsednik EJU je obiskal Slovenj Gradec
02.07.2024 Rok Rakun
Drugo izvedbo mladinskega evropskega pokala v Slovenj Gradcu je s svojim prihodom počastil predsednik EJU Dr. László Toth


Po lanski zelo uspešni izvedbi prvega mladinskega evropskega pokala v Sloveniji in Slovenj Gradcu je ta letos potekal 29. in 30 junija. Dobro organizacijo je s svojo udeležbo in besedami potrdil tudi predsednik evropske judo zveze, Dr. László Toth. Med drugim se je srečal tudi z županom Slovenj Gradca Tilnom Kluglerjem, slednjemu je izrazil hvaležnost, da podpira judo in takšne dogodke. Na sestanku so bili prisotni tudi predsednik Judo zveze Slovenije Bogdan Gabrovec ter predstavnika judo kluba Slovenj Gradec Ruslan Yankovskyy in Borut Marošek.

Ob obisku je predsednik EJU Toth povedal sledeče: "Dejstvo, da se športniki iz različnih delov sveta trudijo, da bi se udeležili našega dogodka, je neverjetno in pohvalno. Zelo smo hvaležni za njihovo prisotnost in da jih lahko pozdravimo na naših prireditvah ter tako njim in vsem evropskim judoistom omogočimo, da rastejo. Ta konec tedna imamo veliko število prijav in moram dodati, da je tudi organizacija tega dogodka na visoki ravni. Zelo sem zadovoljen s kakovostjo, ki je ponujena vsem ekipam, ki sodelujejo na tem dogodku."