Festival otroških kat in kata seminar
08.05.2024 Rok Rakun
V Ljubljani bo konec maja potekal Festival otroških kat in kata seminar, ki ga Judo zveza Slovenije organizira v sodelovanju z Evropsko judo zvezo.


Po Islandiji se projekt Festivala Otroških Kat nadaljuje v Sloveniji. Festival bo združil trenerje in judoiste iz več držav, ki se bodo udeležili seminarja, sestavljenega iz več delov. Prvi dan bo potekal delavnica z predstavitvijo metodologije dela z otroki. Treba je opozoriti, da so kate za otroke le orodje, ki pomaga pri učenju in sprejemanju osnovnih judo tehnik in načel, zasnovanih na zabaven in otrokom prijazen način.

Drugi dan bo razdeljen na dva dela. Jutranji del bo potekal s otroki in trenerji na način, da bodo trenerji takoj lahko prenesli svoje novo pridobljeno znanje na otroke v praksi. Strokovnjaki EJU bodo na dogodku, da pomagajo pri spodbujanje preobrazbe teoretičnega znanja v praktično uporabo. Popoldanska seja drugega dne bo vključevala predstavitve vsega znanja o judo kate prisotnih udeležencev, otrokom pa bo dana priložnost, da predstavijo svoje znanje pred trenerji in starši. Glede na kakovost pridobljenega znanja bo razdeljen certifikat EJU.

Festivalu otroških kat se lahko pridružite še do konca tedna z registracijo na povezavi: https://www.eju.net/event/children-kata-festival-kata-seminar-in-cooperation-with-european-judo-union-2/307876/